Γιατί εμάς

Μαξιλάρια ύπνου αφρού μνήμης

Στη διάρκεια της ημέρας, ο αυχένας μας επιβαρύνεται και καταπονείται διαρκώς από διάφορες δραστηριότητες και όταν έρχεται η στιγμή του ύπνου, είναι η ώρα για να ανακουφιστεί έτσι ώστε να έχουμε έναν συνεχόμενο και ποιοτικό ύπνο. Όταν όμως το μαξιλάρι είναι ακατάλληλο για το καλό του αυχένα, τα αποτελέσματα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Παρακάτω ακολουθούν οι δυνατότητες που σου παρέχει η Sleep Smart, έτσι ώστε να βρεις με σιγουριά και ασφάλεια το σωστό μαξιλάρι για τις ανάγκες σου :

Η σωστή επιλογή

Έχεις παρατηρήσει, στον εαυτό σου κάποια από τα παρακάτω
συμπτώματα;

 • Διακοπτόμενος ύπνος
 • Πονοκέφαλοι
 • Δυσκολία στη συγκέντρωση
 • Πόνος στον αυχένα μετά τον ύπνο
 • Πόνος στους ώμους μετά τον ύπνο
 • Μειωμένη διάθεση
 • Χαμηλή παραγωγικότητα

Όλα αυτά τα σημάδια φανερώνουν πως κοιμάσαι στο λάθος μαξιλάρι επιβαρύνοντας πρώτα τον αυχένα σου και στη συνέχεια την ποιότητα του ύπνου σου, που φέρνει αρνητικά αποτελέσματα στις σωματικές και πνευματικές σου λειτουργίες.

Στη SleepSmart, δεν θα παρατηρήσεις τίποτα από τα παραπάνω.

Ο τρόπος που παρέχουμε τα προιόντα μας, στηρίζεται σε...

Υγεία

1. Τα κακά νέα είναι ότι όλα τα μαξιλάρια ανεξαρτήτως υλικού μαζεύουν ακάρεα. Τα καλά νέα είναι ότι τα μαξιλάρια της Sleep Smart, μαζεύουν όσον το δυνατόν λιγότερα ακάρεα, καθώς όταν ο αφρός μνήμης είναι υψηλής πυκνότητας, τόσο πιο δύσκολα εισχωρούν τα ακάρεα στο μαξιλάρι. Έπειτα όλα τα μαξιλάρια μας παραδίδονται με εσωτερική φόδρα για προστασία του μαξιλαριού και με κάλυμμα με φερμουάρ που αφαιρείται εύκολα και μπορεί για λόγους υγιεινής να πλυθεί στο πλυντήριο. Το κάλυμμα αυτό στεγνώνει καθώς απορροφά γρήγορα την υγρασία του σώματος, προστατεύοντας παράλληλα το σώμα αλλά και το μαξιλάρι.

2. Τα μαξιλάρια αφρού μνήμης συμβάλλουν στην υγεία του σώματος καθώς βοηθούν τις περιοχές του κεφαλιού, του αυχένα και των ώμων να μη καταπονούνται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σωστή παρουσία

Αν θέλαμε κάτι να αποφύγουμε στη Sleep Smart είναι την ώρα που παραλαμβάνει ο πελάτης το μαξιλάρι του να έχει την αίσθηση ότι έχει πάρει απλά άλλο ένα μαξιλάρι για τον αυχένα. Η συσκευασία των προιόντων μας, στηρίζεται στη φιλοσοφία της ευεξίας και των γαλήνιων συναισθημάτων και αυτή η φιλοσοφία είναι εμφανής μόλις κάποιος παραλάβει από εμάς το μαξιλάρι του. Ανοίγοντας το, θα αισθανθεί την περιποίηση από εμάς, την ικανοποίηση ότι έκανε κάτι καλό για τον εαυτό του και την ήρεμη σιγουριά ότι από εδώ και πέρα ο ύπνος του θα είναι σωστός και ήρεμος.

Ποιότητα

Τα μαξιλάρια μας παρασκευάζονται από αφρό μνήμης υψηλής πυκνότητας, ένα υλικό που παίρνει το σχήμα του κεφαλιού, στηρίζοντας τον αυχένα καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας σαν ένα ‘’αόρατο’’ χέρι. Όσο υψηλότερης πυκνότητας είναι το memory foam μαξιλάρι, τόσο πιο συμπαγές είναι, προσφέροντας ακόμα πιο σωστή στήριξη σε αυχένα και κεφάλι.

Σωστή ενημέρωση

Ήξερες πως δεν υπάρχει ένα μαξιλάρι που να είναι τέλειο για όλους; Ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες στον ύπνο βάση σωματότυπου, στάσης ύπνου, θεμάτων υγείας και προσωπικών προτιμήσεων. Στη Sleep Smart, σού παρέχεται λεπτομερής καθοδήγηση έτσι ώστε να βρεις με ασφάλεια και σιγουριά το σωστό μαξιλάρι για εσένα, για τις δικές σου ανάγκες.

Ασφάλεια

Είναι γνωστό πως στα μαξιλάρια δεν γίνονται αλλαγές, λόγω του ότι είναι προιόν υγιεινής. Στη Sleep Smart, η προσέγγιση μας είναι λίγο διαφορετική, με σκοπό τη μέγιστη εξυπηρέτηση σας. Μόλις παραλάβεις το μαξιλάρι σου από εμάς, στο διάστημα 1 εβδομάδας, έχεις τη δυνατότητα 1 δωρεάν αλλαγής, έπειτα από προσωπική επικοινωνία μαζί μας.

Επικοινωνία

Το αίσθημα της ασφάλειας των πελατών καθορίζεται από τη σωστή επικοινωνία και στη Sleep Smart μπορείς ανά πάσα στιγμή, να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας και να σου λύσουμε κάθε απορία και προβληματισμό, είτε τηλεφωνικά είτε με email το οποίο θα απαντηθεί εντός της ημέρας.

Δυνατότητα αλλαγής

Δυνατότητα 1 δωρεάν αλλαγής του μαξιλαριού στο διάστημα 1 εβδομάδας από την ημέρα της παραλαβής του.

"Πάντα το ύψος του μαξιλαριού και η σκληρότητα είναι σε συνάρτηση
με τον σωματότυπο και την στάση του ύπνου, έτσι ώστε η βύθιση να σταματήσει στο σημείο εκείνο που θα είναι ευθυγραμμισμένος ο
αυχένας με την σπονδυλική στήλη."

Άννα Αναστασοπούλου, SleepSmart

Μαξιλάρια απο τη SleepSmart

Παραγωγή

Παρασκευάζονται στην Ελλάδα από το καλύτερο υλικό που κυκλοφορεί στην αγορά για τη μέγιστη στήριξη σε αυχένα και κεφάλι. (memory foam)

Έρευνα

Ερευνούμε διεξοδικά ποια μαξιλάρια καλύπτουν τις ανάγκες των ανθρώπων ανάλογα την ηλικία τους, τα θέματα υγείας τους, τον σωματότυπο τους και τις συνήθειες τους στον ύπνο.

Εγγύηση

Προσφέρουμε εγγύηση 5 ετών.

Οι περιπτώσεις ανάγκης ενός σωστού μαξιλαριού

Θεραπεία

Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στον ποιοτικό ύπνο, αλλά ακόμα πιο επιτακτική είναι η ανάγκη να έχουν το σωστό μαξιλάρι, οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν σοβαρό θέμα υγείας στον αυχένα. Στη Sleep Smart υπάρχουν εξειδικευμένα μαξιλάρια τα οποία στηρίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τον αυχένα βάση του εργονομικού τους σχήματος, προσφέροντας ανακούφιση κατά τη διάρκεια της νύχτας, αντί της καταπόνησης που φέρνει ένα ακατάλληλο μαξιλάρι.

Πρόληψη

Πάντα ήταν και θα είναι προτιμότερη η πρόληψη από τη θεραπεία . Ο χρόνιος ύπνος σε μαξιλάρια τα οποία δεν προσφέρουν επαρκή στήριξη στον αυχένα, ή δεν ταιριάζουν στις ανάγκες του εκάστοτε ανθρώπου, συμβάλλει στον πόνο και στη δημιουργία προβλημάτων υγείας στην περιοχή του αυχένα, στο κεφάλι και στο πάνω μέρος της σπονδυλικής στήλης. Επομένως ο ύπνος σε ένα σωστό , για τις ανάγκες του καθενός, μαξιλάρι προλαμβάνει όλα τα παραπάνω προβλήματα .

Ποιοτικός ύπνος

Ο ύπνος αποτελεί βασική βιολογική ανάγκη για τον άνθρωπο, με τους επιστήμονες να επισημαίνουν για το καλό της υγείας μας να κοιμόμαστε 7-8 ώρες καθημερινά. Κάποιος που επιδιώκει να έχει όσον το δυνατόν, πιο ποιοτικό ύπνοσε επίπεδο διάρκειας και ξεκούρασης σωματικής και πνευματικής, θα θελήσει να βρει το σωστό μαξιλάρι για τον ίδιο, καθώς το πιάσιμο που φέρνει ένα ακατάλληλο μαξιλάρι για τον αυχένα, εμποδίζει τη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου.

Στρώματα ύπνου αφρού μνήμης

Ο ύπνος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας καθώς περνάμε το 1/3 της ζωής μας κοιμώμενοι σε ένα στρώμα. Είναι φανερό λοιπόν, πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη για τον κάθε άνθρωπο να κοιμάται σε ένα καλό για το σώμα του στρώμα και τον αντίκτυπο που έχει αυτό στη ζωή του γενικότερα. Η Sleep Smart αναγνωρίζοντας την παραπάνω αξία, σού παρέχει τις εξής δυνατότητες ώστε να βρεις εύκολα και χωρίς ρίσκο το κατάλληλο στρώμα για εσένα :

Η σωστή επιλογή

Έχεις παρατηρήσει, στον εαυτό σου κάποια από τα παρακάτω
συμπτώματα;

 • Διακοπτόμενος ύπνος
 • Μόνιμη αίσθηση κούρασης
 • Πόνος στο σώμα ειδικά μετά τον ύπνο
 • Πιάσιμο σε μέση και σπονδυλική στήλη
 • Διαρκής κίνηση κατά τη διάρκεια της νύχτας

Αν έχεις κάποια από τα παραπάνω σημάδια, σημαίνει πως το στρώμα που έχεις όχι μόνο δεν ανακουφίζει το σώμα σου αλλά προκαλεί και προβλήματα σε αυτό και κατ΄ επέκταση στην ποιότητα του ύπνου σου.

Στη SleepSmart, δεν θα παρατηρήσεις τίποτα από τα παραπάνω.

Ο τρόπος που παρέχουμε τα στρώματα μας, στηρίζεται σε...

Υγεία

1. Ποιο στρώμα δεν μαζεύει καθόλου ακάρεα; Κανένα καθώς ολα τα στρώματα μαζεύουν, επομένως η σωστή ερώτηση είναι ποιο στρώμα μαζεύει όσον το δυνατόν λιγότερα ακάρεα; Η απάντηση είναι τα στρώματα της Sleep Smart , καθώς όλοι οι αφροί που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής πυκνότητας καθιστώντας τα συγκριτικά με τα υπόλοιπα υλικά πολύ πιο ανθεκτικά στο να εισχωρήσουν τα ακάρεα στο στρώμα. Επιπλέον, παραδίδονται με εσωτερική φόδρα για προστασία και με κάλυμμα το οποίο είναι με φερμουάρ και έχει τη δυνατότητα να αφαιρεθεί και να πλυθεί στο πλυντήριο. Ακόμη το κάλυμμα αυτό, στεγνώνει γρήγορα και απορροφά την υγρασία για την καλύτερη υγιεινή του σώματος.

2. Η σωστή στήριξη που παρέχουν τα στρώματα μας, συμβάλλει στην υγεία του σώματος, καθώς ανακουφίζουν το σώμα από τις καταπονήσεις της ημέρας και συμβάλλουν στη σωστή ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης.

Σωστή καθοδήγηση

Όλα τα στρώματα δεν ταιριάζουν σε όλους τους ανθρώπους. Η στάση ύπνου, ο σωματότυπος, τα πιθανά θέματα υγείας που μπορεί να έχει κάποιος και οι προσωπικές προτιμήσεις του, δημιουργούν διαφορετικές ανάγκες σε στρώμα. Στη Sleep Smart σε καθοδηγούμε βάση των αναγκών σου ώστε να διαλέξεις το στρώμα το οποίο θα σου παρέχει τη μέγιστη στήριξη σε βάθος χρόνου.

Ποιότητα

στρώματα της Sleep Smart παράγονται στη Θεσσαλονίκη, σε ελληνική βιοτεχνία που έχει υψηλή τεχνογνωσία στα στρώματα από διάφορους τύπους αφρού πολυουρεθάνης, την Alphafoam. Ο πρωταγωνιστής των περισσότερων στρωμάτων είναι το memory foam, ένα υλικό που παίρνει το σχήμα του σώματος, παρέχοντας σωστή στήριξη στο σώμα, συμβάλλοντας στην ευθυγράμμιση της σπονδυλίκης στήλης.

Επικοινωνία

Η επένδυση σε ένα καινούριο στρώμα είναι μια απόφαση που απαιτεί έρευνα ώστε να είναι επιτυχής, για αυτό το λόγο στη Sleep Smart μπορείς να έρθεις σε προσωπική επαφή μαζί μας ώστε να σε συμβουλέψουμε κατάλληλα και να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχεις, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email.

"Το στρώμα πρέπει να αποτελείται από λίγα και ποιοτικά υλικά που
συμπληρώνουν το ένα το άλλο για μέγιστη απόδοση και στήριξη σε
βάθος χρόνου."

Άννα Αναστασοπούλου, SleepSmart

Οι περιπτώσεις ανάγκης ενός σωστού στρώματος

Θεραπεία

Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στον ποιοτικό ύπνο, αλλά ακόμα πιο επιτακτική είναι η ανάγκη να υποστηρίζονται από ένα ποιοτικό στρώμα οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν σοβαρό θέμα υγείας στη μέση. Στη Sleep Smart υπάρχουν εξειδικευμένα στρώματα τα οποία στηρίζουν σωστά τη σπονδυλική στήλη, προσφέροντας ανακούφιση κατά τη διάρκεια της νύχτας, αντί της καταπόνησης που φέρνει ένα ακατάλληλο στρώμα.

Πρόληψη

Πάντα ήταν και θα είναι προτιμότερη η πρόληψη από τη θεραπεία. Ο χρόνιος ύπνος σε στρώματα τα οποία δεν προσφέρουν επαρκή στήριξη στο σώμα, ή δεν ταιριάζουν στις ανάγκες του εκάστοτε ανθρώπου, συμβάλλει στον πόνο και στη δημιουργία προβλημάτων υγείας στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης. Επομένως ο ύπνος σε ένα σωστό, για τις ανάγκες του καθενός, στρώμα προλαμβάνει πιθανά ορθοπεδικά προβλήματα υγείας.

Ποιοτικός ύπνος

Ο ύπνος αποτελεί βασική βιολογική ανάγκη για τον άνθρωπο, με τους επιστήμονες να επισημαίνουν για το καλό της υγείας μας να κοιμόμαστε 7-8 ώρες καθημερινά. Κάποιος που επιδιώκει να έχει όσον το δυνατόν, πιο ποιοτικό ύπνο σε επίπεδο διάρκειας και ξεκούρασης σωματικής και πνευματικής, θα θελήσει να βρει το κατάλληλο στρώμα για τον ίδιο, καθώς το πιάσιμο που φέρνει στο σώμα ένα ακατάλληλο στρώμα, εμποδίζει τη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου.

Ανωστρώματα ύπνου αφρού μνήμης

Ο ύπνος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας καθώς περνάμε το 1/3 της ζωής μας κοιμώμενοι σε ένα στρώμα. Είναι φανερό λοιπόν, πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη για τον κάθε άνθρωπο να κοιμάται σε ένα καλό για το σώμα του στρώμα και τον αντίκτυπο που έχει αυτό στη ζωή του γενικότερα. Τι γίνεται όμως όταν το στρώμα που έχεις, παρόλο που είναι καινούριο σχετικά, δεν σου δίνει τη στήριξη που θέλεις και επιπλέον δεν έχει τη σκληρότητα που επιθυμείς; Εκεί έρχεται το ανώστρωμα, μια λεπτή στρώση αφρού, η οποία θα αναδείξει το στρώμα σου με οικονομικό τρόπο χωρίς να χρειαστεί να επενδύσεις εκ νέου σε καινούριο στρώμα. Η Sleep Smart αναγνωρίζοντας την παραπάνω ανάγκη σου, σού παρέχει τις εξής δυνατότητες ώστε να βρεις εύκολα και χωρίς ρίσκο το κατάλληλο ανώστρωμα για εσένα :

Η σωστή επιλογή

Τι να προσέξεις...

Αναβαθμίζονται όλα τα στρώματα με ένα ανώστρωμα; Μπορείς να αλλάξεις σε όλα τα στρώματα τη σκληρότητα τους με τη βοήθεια ενός ανωστρώματος;
Οι απαντήσεις και στις δύο περιπτώσεις, είναι πως ΟΧΙ, δεν μπορεί ένα ανώστρωμα σε όλες τις περιπτώσεις να αλλάξει τη σκληρότητα ενός στρώματος και να το αναβαθμίσει.

Περιπτώσεις στις οποίες δεν αναβαθμίζεται το στρώμα από ανώστρωμα αλλά χρειάζεται αλλαγή:

Το στρώμα έχει περάσει το χρονικό όριο χρήσης που έχει ορίσει ο κατασκευαστής του.

Το στρώμα έχει έντονες φθορές, έχει κάνει βαθουλώματα, έχει ‘’καθίσει" σε κάποια σημεία και έχει αλλάξει η σκληρότητα του.

Είναι μαλακό.

Παρακάτω ακολουθούν οι περιπτώσεις στις οποίες αναβαθμίζεται το στρώμα από ανώστρωμα με επιτυχία:

Είναι καινούριο ή είναι στο χρονικό πλαίσιο χρήσης που έχει ορίσει ο κατασκευαστής του.

Είναι μέτριο ή σκληρό όσον αφορά τη σκληρότητα του.

Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν έχει κάποια φθορά ούτε έχουν χαθεί οι ιδιότητες του στρώματος.

@Dimitris Stergiopoulos 
Read More
Εξαιρετική εξυπηρέτηση, προιόν και τιμή! Τα χρήματα μπροστά σε αυτό που προσφέρουν τα προιόντα της Sleep Smart ειναι ελάχιστα μιας που μιλάμε για κάτι που ο καθένας μας χρησιμοποιεί καθημερινά 6-8 ώρες. Ήδη έχουν αγοράσει 3 άτομα απο τον κύκλο μου απο την Άννα και είναι όλοι ευχαριστημένοι και χωρίς πόνους στον αυχένα πλέον! Συστήνεται ανεπιφύλακτα, δεν θα μετανιώσετε ούτε για μισό ευρώ. 
@Θεοδωρα Βουνιδη 
Read More
Εξαιρετική ποιότητα, άριστη εξυπηρέτηση, φανταστική τιμή.  Αγοράσαμε τόσο εξατομικευμένα μαξιλάρια όσο και μαξιλάρια καρέκλας για το γραφείο.  Έφτιαξαν ένα μαξιλάρι ειδικά για τις ανάγκες μας και τις επιμέρους ανατομικές ιδιαιτερότητες μας.  Έχουμε ήδη δει διαφορά και γι αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε και δώρο αφού είναι σε τέλεια τιμή!  Να σημειώσω πως όλοι οι άνθρωποι πίσω από αυτή τη ποιότητα είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες με ενδιαφέρον για τους πελάτες και αγάπη για την δουλειά τους!  Σας ευχαριστούμε για την βελτίωση του ύπνου μας 💤 
@Niki Spilioti 
Read More
Ψάχνοντας για δύο μαξιλάρια για μένα και το παιδί μου βρήκα στο instagram την sleep smart. Με βοήθησαν αμέσως να διαλέξω το κατάλληλο μαξιλάρι τόσο για μένα που έχω πρόβλημα με τον αυχένα οσο και για το γιο μου. Μετά από 10 μέρες περίπου που το χρησιμοποιω, είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την αγορά αυτή, τόσο από την εξυπηρέτηση οσο κι από τα προϊόντα. Ήρθαν πολύ γρήγορα ,σε πολύ όμορφη πολυτελή συσκευασία , και επιτέλους κοιμάμαι χωρίς πόνο στον αυχένα , ευχάριστα . Τα συστήνω ανεπιφύλακτα και ευχαριστω πολύ για όλα ! 
@Kalliopi Chatzidafni 
Read More
Προ διμήνου, και λόγω έντονης ενόχλησης από πόνους σε αυχένα, πλάτη και φυσικά κεφάλι, μετά από παρότρυνση για ειδικό μαξιλάρι από τον γιατρό μου, μπήκα στην διαδικασία αγοράς μαξιλαριού. Η πρώτη μου επιλογή ήταν η Sleep Smart και ευτυχώς έως και σήμερα δεν νιώθω να μην ήταν η σωστή. Είχα ευθειασμό αυχένα, και λέω είχα , γιατί ήδη η φυσική καμπύλη έχει αρχίσει να επανέρχεται. Άμεση επικοινωνία απο την επιχείρηση για την σωστή επιλογή μαξιλαριού, άμεση αποστολή (Θεσσαλονίκη-Αθήνα) & σχέση ποιότητας τιμής.  Keep going! 
@thomai gial
Read More
Έψαχνα ένα μαξιλάρι να με βοηθήσει από τα πιασίματα στον αυχένα κ τους συχνούς πονοκεφάλους, τυχαία είδα την Άννα στο Instagram κ σκέφτομαι να ρωτήσω κάποια πράγματα. Ήταν πολύ ευγενική, με διάθεση να βοηθήσει στης απορίες μου. Αγόρασα ένα μαξιλάρι προσαρμοσμένο στης ανάγκες μου κ δεν το μετάνιωσα στιγμή. Το χρησιμοποιω εδώ κ ένα χρόνο περίπου κ έχω δει μεγάλη αλλαγή στους πονοκεφάλους κ στην ποιότητα του ύπνου. Άννα είμαι πραγματικά ευγνώμων! 
@Μαρια Δελι
Read More
Παρέλαβα το smile μαξιλάρι από εσάς και ειλικρινά σώθηκα! Σας ευχαριστώ πολύ πραγματικά, σταμάτησε ο πόνος στον αυχένα μου, με έχει βοηθήσει απίστευτα πολύ από τις πρώτες κιόλας μέρες χρήσης του! 
@Dimitrios Dimitriadis
Read More
Να σας ευχαριστήσω από εδώ,μετά από τόσα χρόνια και τόσα μαξιλάρια,επιτέλους κοιμάμαι όπως δεν κοιμήθηκα ποτέ μου,πραγματικά αλλάζετε ζωές με τα μαξιλάρια σας! Σας ευχαριστώ παρά πολύ! 
@Evi Iliadou 
Read More
Πριν από 8 χρόνια έπαθα ρήξη αυχενικής δισκοκήλης με αποτέλεσμα να οδηγηθω στο χειρουργείο Ο γιατρός μου μου συνέστησε εφεξής να χρησιμοποιώ ανατομικό μαξιλάρι με memory foam Με όσα μαξιλάρια κι αν χρησιμοποίησα ξυπνούσα διαρκώς μέσα στη νύχτα και με έντονους πονοκεφάλους... Όπου πρόσφατα στο instagram παρακολούθησα την Άννα που παρουσίαζε τα προϊόντα της Επικοινώνησα μαζί της,της έδωσα τις πληροφορίες που μου ζήτησε κι αγόρασα το μαξιλάρι που μου σύστησε!!!!! Και ωωωωω!!!ναι!!! Δύο βράδυα τώρα απολαμβάνω συνεχόμενο χορταστικό ύπνο και το πρωί σηκώνομαι γεμάτη ενέργεια χωρίς την παραμικρή ενόχληση Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας Συστήνω τα προϊόντα τους ανεπιφύλακτα!!!! 
@Eirini Karamanoy
Read More
Ανακάλυψα την Άννα τυχαία στο Instagram, μου άρεσε ο τρόπος που παρουσίαζε τα προϊόντα της οικογενειακής επιχείρησης, ο ενθουσιασμός της και οι γνώσεις της και αποφάσισα να στείλω μήνυμα ώστε να με καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή του μαξιλαριού. Κατάφερε το ακατόρθωτο! Μετά από πολλά χρόνια ξυπνάω ξεκούραστη χωρίς πόνους στον αυχένα και τους ώμους! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Άννα σε ευχαριστώ για όλα 🌹
Previous
Next

Κριτικές πελατών για τα μαξιλάρια μας

Καλάθι Αγορών

Δωρεάν συμβουλευτική για να βρείτε το σωστό μαξιλάρι για εσάς!

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.