Επιστροφές & Εγγυήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ-ΕΓΓΥΗΣΗ

Για λόγους υγιεινής, τα μαξιλάρια δεν επιστρέφονται! Μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προιόντος ή αστοχία παραγγελίας γίνεται αντικατάσταση προιόντος ή επιστροφή χρημάτων. 

Προσοχή! Βασική προϋπόθεση για την επιστροφή των προϊόντων είναι να μην έχουν φθαρεί ή καταστραφεί και η συσκευασία τους να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση χωρίς να έχει σκιστεί ή διαλυθεί. Γι’ αυτόν το λόγο παραμείνετε προσεκτικοί κατά το άνοιγμά της.

Εγγυήση Μαξιλαριών

Όλα τα ανατομικά μαξιλάρια έχουν εγγύηση 5 ετών υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν υποστεί κάποια εξωτερική βλάβη από τη χρήση τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ-ΕΓΓΥΗΣΗ

Σε περίπτωση που κάποια από τα προιόντα που σας στείλαμε δεν πληρεί τις προδιαγραφές της παραγγελίας, είτε λόγω ελαττώματος είτε λόγω αστοχίας διαστάσεων, γίνεται αντικατάσταση του εντός 15-20 ημερών από την παραλαβή του με έξοδα της εταιρείας.

Προσοχή! Επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή στις εξής περιπτώσεις:

1. Προιόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο καταναλωτής (ειδική παραγγελεία π.χ. στρώμα διάστασης 162 cm×198 cm).

2. Εχει ανοιχθεί η συσκευασία ή έχει υποστεί ζημιά το προϊόν, από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για τον προσδιορισμό της φύσης και των χαρακτηριστικών του.

3. Προϊόν που έχει χρησιμοποιηθεί.

4. Για λόγους αλλαγής γνώμης του πελάτη στην διάσταση του προϊόντος.

Εγγυήση Στρωμάτων

Η SLEEP SMART σας ΕΓΓΥΑΤΑΙ την ποιότητα των στρωμάτων της, ως προς τα υλικά τους αλλά και ως προς την καλή κατασκευή τους έως 10 έτη για τον πυρήνα και έως 3 έτη για τα υφάσματα. Η εγγύηση αυτή καλύπτει βλάβες του προιόντος που οφείλονται σε ελαττωματική κατασκευή ή πιθανή αστοχία υλικού. Για να ισχύει η εγγύηση απαραίτητη προυπόθεση είναι να τηρούνται πιστά οι οδηγίες σωστής χρήσης του στρώματος(βλέπε οδηγίες συντήρησης στρωμάτων). Αρχικά πρέπει να μας αποσταλεί στο e-mail: sleepsmartmemory@gmail.com:

1. Φωτογραφικό υλικό που να αποδεικνύει το πρόβλημα του στρώματος

2. Η απόδειξη αγοράς

3. Φωτογραφία της βάσης του κρεβατιού.

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Η επιστροφή προϊόντων μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

Α) Επιστροφή του προϊόντος – κατόπιν επικοινωνίας – στην έδρα μας και επί τόπου αξιολόγησή του ως προς τη δυνατότητα αλλαγής.

Β) Μέσω της εταιρείας courier ή μεταφορικής εταιρείας στέλνετε το προϊόν σε εμάς.

Λόγω του γεγονότος ότι η επιστροφή προϊόντων είναι μία διαδικασία που βασίζεται στην προσεκτική διαχείρισή της, θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία, καθώς σκοπός μας είναι να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση ή ενόχληση του πελάτη. Προτεραιότητά μας, είναι η ικανοποίησή σας, γι’αυτό επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου: 6974717979 Αναστασόπουλος Βασίλης, είτε μέσω e-mail: sleepsmartmemory@gmail.com

Καλάθι Αγορών

Δωρεάν συμβουλευτική για να βρείτε το σωστό μαξιλάρι για εσάς!

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.